ѕ˘мσg ѕιтєѕιηє нσѕ gєℓ∂ιηιz İyi KeyifLeR
  KAYIT VE FORUM
 
=> Daha kayıt olmadın mı?

!DAHA KAYIT OLMADIMA TIKLAYIN KAYITINIZI YAPIN!

KAYIT VE FORUM - tam yemeklık :)

Burdasın:
KAYIT VE FORUM => Bir Yemek Tarifi :) => tam yemeklık :)

<-Geri

 1 

Devam->


ScmoG_Admin
(şimdiye kadar 9 posta)
24.11.2008 20:34 (UTC)[alıntı yap]


Bu paçanın lezzeti bir başka.

Malzemeler:

1 Adet Haşlanmış Didiklenmiş tavuk Göğsü
1/2 Su Bardağı Un
2 Çorba Kaşığı Margarin
5 Su Bardağı Tavuk Suyu
1/2 Limon Suyu
4-5 Diş Dövülmüş Sarmısak
2 Çay Kaşığı Pul Biber
1 Çorba Kaşığı Margarin
Bir Miktar Tuz

HAZIRLANIŞI:

2 çorba kaşığı margarini bir tencerede eritelim. İçine yarım su bardağı unu ilave ederek hafifçe sararana dek kavuralım ve soğumaya bırakalım. Tavukları didikliyerek küçük parçalara ayıralım. 5 su bardağı tavuk suyunu ve tavuk etlerini una ekleyerek topaksız kıvama getirelim. Çorbamızı sürekli karıştırarak bir taşım kaynatalım. Sarmısağı dövelim veya ince ince doğrayalım. Çorbanın inmesine yakın dövülmüş sarmısağı, tuz ve yarım limon suyunu ekleyelim.

1 çorba kaşığı margarini küçük bir tavada kızdıralım. İçine 2 çay kaşığı kırmızı pul biberi ekleyerek fazla yakmadan 1-2 kez çevirip, çorbanın üzerine gezdirelim. Çorbamızı maydanoz yaprakları ile süsleyerek soğutmadan servis yapalım.


Cevapla:

Nickin:

 Metin rengi:

 Metin büyüklüğü:
Tag leri kapat



Bütün konular: 11
Bütün postalar: 15
Bütün kullanıcılar: 36
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse crying smiley
 
 
 


Myspace Graphics
 
 
Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol